5 Responses to “Norway Freeride Cup riders 2014”

 1. Silje 21. April 2013 at 17:13 #

  Hei! Når kan man melde seg på for 2014? Og har dere datoene for når konkurransene skal være?

  • Anders Ekkje Slettebø 21. April 2013 at 17:51 #

   Hei Silje. Påmelding for cupen starter på høsten. Datoene for konkurransene blir bestemt senere i vår, eller i sommer, og vil bli annonsert på nett så fort de er klare. Følg med!

 2. Henrik 5. February 2014 at 15:49 #

  Hei hvordan har dere planlagt det med rekruttering?
  Fikk beskjed at de som får kjøre i sogndal ble valgt ut 50/50 av utenlandske fwq-deltagere og resten ble plukket ut fra de som kjørte norgescup i fjor. Jeg og flere kamerater sliter litt siden vi kun kjørte junior eller ikke kjørte noen renn i fjor og dermed har lite å vise til.

  • Anders Ekkje Slettebø 5. February 2014 at 22:47 #

   Hei Henrik. Jeg skjønner godt at du spør. Først og fremst vil jeg beklage på Norway Freerides vegne at vi ikke har vært tydelige i kommunikasjonen om hvordan årets utvelgelse fungerer. Det har vært usikkerhet og misforståelser knyttet til årets opplegg med FWQ, men brikkene begynner nå å falle på plass.

   Så til ditt spørsmål. Du har delvis oppfattet dette riktig. Kjørere med FWQ-poeng prioriteres, men det er foreløpig veldig få. Vi har laget en uoffisiell norsk rangering som henter resultater fra NFC, Røldal Junior, samt fire andre seniorkonkurranser. Det er altså mulig å kvalifisere seg til NFC 2014 fra andre konkurranser enn NFC 2013. Vi skal offentliggjøre denne listen, men det går dessverre litt tregt i svingene.

   Dersom du og dine kamerater ikke får plass i år må dere gi gass på andre konkurranser som ikke er med i cupen, så ser vi dere nok på listene til neste år. Det er òg mulig å få plass i de tre andre konkurransene, selv om nåløyet var lite i Sogndal.

   Lykke til!

 3. Erik Naess 13. April 2014 at 18:16 #

  Skuffet, hadde veldig lyst til å være med!!!!

Leave a Reply