Ny konkurranse! Fjellsætra Freeride og camp!

For første gang arrangeres det freeridecamp med frikjøringskonkurranse på Fjellsætra i Sykkylven

Uka etter Fjellsportfestivalen blir det camp og samling for de som driver med frikjøring. Det lages en teltbasert basecamp midt i skisenteret i nærheten av varmestua. Noen lavvoer vil og bli satt opp som kan brukes til overnatting og samlingsrom. Ønsket er å samle folk som liker frikjøring, enten om du er pro eller en person som liker deg utenfor løypene uten den ekstreme kjøringen. Vi håper flere blir med på dette i et kult skisenter i syke Sykkylven 🙂

Selve campen går fra onsdag til søndag (27/2-3/3), fredag eller lørdag vil det og bli arrangert en runde i Norgescupen (søndag som backup). Fjellsætra har flere bra fjellsider å velge mellom til konkurransen og de mest aktuelle kan kjøres rett fra heisen. De som kjører konkurransen slipper altså mest sannsynlig å gå til toppen samtidig som det blir mulighet for å kjøre mange runder i løpet av campen!

Primus motor for gildet er Ole-André Skotte som har vært en gjenganger på pallen i brettklassen i Norgescupen flere år. Han har opparbeidet seg solid rutine og nå synes han det var på tide med camp og konkurranse i skisenteret han har vokst opp med. Nemlig Sunnmørsalpene Skiarena Fjellseter, kjent som Fjellsætra. Det er et passe stort skisenter like utenfor Sykkylven på Sunnmøre som har lett tilgjengelige fjellsider fra heisen i tillegg til en bra park! Ganske så bra sted for både camp og konkurranse!

Det blir et tak på hvor mange som kan delta på campen men det er absolutt plass til flere enn dei som kjører selve konkurransen. Foreløpig er det ikkje tilgang til dusj ved campen, men det er toalett og mulighet til å vaske seg i varmestova.
Mer info og påmelding legges ut på eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/503148763511261/

Freeridekonkurranse: 1.-3.mars.
Freeridecamp:             27.februar – 03.mars

VEL MØTT PÅ FJELLSÆTRA 27. FEBRUAR.

No comments yet.

Legg inn en kommentar