Norgescup frikjøring ski og brett 2019

Foto: Chris Baldy, Voss Freeride 2018

 

Terminlisten for Norgescupen i frikjøring er endelig klar! Den består av godt etablerte konkurranser med start i Sogndal Freeride under Fjellsportfestivalen.
Sjekk og ut teaser for sesongen nederst!

Her er terminlisten for Norgescup 2019-sesongen, den består av foreløpig fire velkjente konkurranser som alle har arrangert i mange år. Vi starter i Sogndal under Fjellsportfestivalen før ferden går videre til Xfree og nok en festival; X2 Festivalen. Helga etter tar Sauda BCC over pinnen før det hele avsluttes (som alltid) med et brak siste helga i april i Røldal.

Fra i fjor så er Voss Freeride dessverre ute av lista. Voss har på to år blitt en veldig godt likt konkurranse i cupen men heldigvis kommer de tilbake! Voss Resort bygger en ny gondol som ferdigstilles rett før sommeren og dette tar mye kapasitet. De må derfor ta seg et pauseår fra Norgescupen men har signalisert at de vil være tilbake i 2020.

Fra en kjip til en god nyhet; vi kan snart bekrefte en helt ny konkurranse som vil gå første helga i mars men alle detaljene er ikke klar enda. Vi kan snart fortelle mer om denne konkurransen men foreløpig er det altså bare datoen vi kan dele. Dette er en destinasjon der det ikke har vært arrangert frikjøringskonkurranse før men som har både bra fjellsider og bra park. Fjellsidene det skal konkurreres i ligger og så nærme skisenteret at det mest sannsynlig ikke blir nødvendig å gå til toppen engang. Noe som nok vil glede flere 😉 Mer info kommer mest sannsynlig neste uke.

Sogndal Freeride (Fjellsportfestivalen)      21-23 Februar
TBA                                                                    1-3. Mars
Xfree (X2 Festivalen)                                    29-30 Mars
Sauda Backcountry Challenge                        5-6 April
Røldal Freeride Challenge                          26-28 April

No comments yet.

Legg inn en kommentar