Partner: Gudbrandsdal Energi

 Foto: Espen Mills.

Gudbrandsdal Energi er en strømleverandør med base på Vinstra og som leverer strøm til hele Norge. De har vært med oss som en engasjert samarbeidspartner helt siden 2015 og samarbeider nå også med Fri Flyt og Protect Our Winters Norge om filmprosjekter rettet mot frikjørings- og toppturmiljøet i Norge.

De har landets mest fornøyde strømkunder og har toppet Norsk Kundebarometer (Handelshøgskolen BI) sine kåringer 7 år på rad. De har også toppet EPSI sine kundetilfredshetsmålinger flere år på rad, og rangerer på topp som kundefavoritt hos sammenligningstjenesten Bytt.no.

Selskapet er en pris-fighter i det norske strømmarkedet, og ligger til enhver tid i toppen når det kommer til lave strømpriser.

Gudbrandsdal Energi legger vekt på den personlige kontakten med kundene sine, og er opptatt av miljø, natur og friluftsliv. Selskapet har tette bånd til toppalpinisten Kjetil Jansrud, som vokste opp i Gudbrandsdalen og som startet sin karrière i alpinbakkene på Gålå og Kvitfjell. Kjetil sin far er daglig leder i GE og er litt over middels opptatt av alpine idretter.

Om hvorfor de ønsker å være en samarbeidspartner til den norske frikjøringscupen (Norway Freeride) skriver de følgende på sine nettsider:

«Utøverne i freeridemiljøet representerer «norske idealer» og norsk identitet – friske, unge, tøffe skikjørere og friluftsentusiaster som konkurrerer på ski/brett i den Norske fjellheimen. De er opptatt av miljø og klima, noe vi anser som meget viktige og sunne verdier.

Frikjøringsmiljøet er inkluderende og godt og består av friluftsinteresserte mennesker, som elsker å stå på ski/brett. Alle er velkomne. Stemningen på de forskjellige arrangementene er på topp, og frikjøring som vintersport er på full fart frem i Norge. Gudbrandsdal Energi ønsker å være en del av dette, jobbe for å sikre rekruttering og vi ser frem til å stille som samarbeidspartner for Norway Freeride.»

Vi i Norway Freeride ser frem til en ny og spennende sesong sammen med denne kraftfulle strømleverandøren!

No comments yet.

Legg inn en kommentar