Partner: Helly Hansen

 Foto: Espen Mills. Kjører: Henrik Gangsø.

I forkant av sesongen 2018 har Norway Freeride fått med seg Helly Hansen på laget som samarbeidspartner.

Målet med samarbeidet er å sikre en solid og profesjonelt gjennomført norgescup samt jobbe aktivt for rekruttering til frikjøringsmiljøet.

Helly Hansen satser nå hardt i sin utvikling av en sterk frikjøringskolleksjon som har høstet Gear of the Year Award og en rekke andre priser de siste årene.

Helly Hansen har laget profesjonelt utstyr som hjelper mennesker å føle seg trygge og holde seg i live siden 1877. Den norske kapteinen Helly Juell Hansen og hans kone, Maren Margarethe startet med å lage jakker, bukser, sydvester og presenninger i oljelerret. Den gang var formålet å lage produkter som kunne holde sjøfolk tørre og varme på havet. Arven etter Helly Juell Hansen lever videre og har skapt- og utviklet en rekke nyskapninger.

ULLR Freeride kolleksjonen er utviklet sammen med Helly Hansen sine profesjonelle frikjørere. Dette samarbeidet har skapt det de mener er det beste du kan ha på deg i jakten på pudder og villsnø. Produktene er tilgjengelig i skall- og isolerte varianter, og er designet for å holde deg trygg, varm og tørr.

Vi i Norway Freeride ser frem til en ny og spennende sesong med sterke merkevarer på laget!

No comments yet.

Legg inn en kommentar