Profil – Roar Stormo


Foto: Espen Mills

Si hei til Roar Stormo! Roar (28) vant brettklassen sist sesong og satser videre mot kommende sesong. Roar har vært med i cupen i mange år og etter totalseieren i 2017 vil han og kjøre konkurranser i alpene.

– Hva er planen din for sesongen?

– Konkurranse-sesongen starter med Verbier Freeride Weekend i uke 2. Reiser ned sammen med Stinius, Frikk Tore og Melissa så det blir sinnsykt gøy!! Når jeg først er nede i alpene vil jeg prøve å plukke med meg noen flere konkurranser. Så får jeg bare se hvor langt budsjettet holder. I April stiller jeg i hele Norgescupen, passer fint at alle er samlet så tett. For kommende sesong har jeg skiftet hjemmearena fra Sauda til Røldal da familien har solgt hytta i Sauda og kjøpt ny i Røldal. Spennende med nytt sted da jeg alltid har holdt meg i Sauda. Nå gleder jeg meg til å shredde så mye som mulig i Røldal!

– Ifjord vant du sammenlagt. Hva tenker du om årets sesong? Gjenta bedriften?

– Ja, det var jo kjempegøy å dra den i land. Stiller jo ikke for å være «listefyll» så ja jeg går jo for Gull igjen. Om det skjer er en annen ting så blir spennende! Uansett utfall så er det vært det, med så mye fine dager på brett og alle de gode folka som jeg treffer på «veien».

– Hva er det kjekkeste med konkurranser og Norgescup?

– Det kjekkeste må være den sosiale biten. Et miljø som er utrolig bra og med så mye likesinnede på en plass må det bli gøy! Det å få muligheten til å reise rundt til andre steder er jo heller aldri feil!

– Din perfekte dag på brett?

– Bluebird, masse pudder, bratte fjell og gode venner. Ingenting kan slå det!


Foto: Rune Håheimsnes

Trackbacks/Pingbacks

  1. Har du lyst til å teste frikjøring i konkurranseform? - Norway Freeride - 19. januar 2018

    […] Fimreite: http://norwayfreeride.no/2018/01/18/profil-vilde-solbakken-fimreite/ Roar Stormo: http://norwayfreeride.no/2017/12/29/profil-roar-stormo/ Stinius Hoseth Skjøtskift: http://norwayfreeride.no/stinius-hoseth-skjotskift/ Litt om […]

Legg inn en kommentar