Takk!

Stavanger Freeride-mannskapet, deltakerne, samt Stavanger og Hunnedalens glade folk, vil rette en stor takk til:

Anders Ekkje Slettebø

Downhill biking in Sandnes. Photo: Anders Vinje

Arc’teryx ved Cyrill Spale og Kasper Sohlberg for å være vår største og viktigste sponsor. Takk til Seabrokers for god støtte og engasjement, og for å ville være med oss på veien videre. Takk til Knowit, Hunnedalen Velforening, Hordatun og Gilje Tre for økonomisk støtte begge år. Takk til våre nye sponsorer Recco, Elite Rørinspeksjon, Signaturhytten, Sirdalsferie og VPG. Vi håper at dere blir med på reisen videre. Takk til god støtte fra Rogaland fylkeskommune, Stavanger, Sandnes og Gjesdal kommune.

Håkon Knudsen

Håkon Knudsen. Foto: Andreas Kalvig Anderson

Takk til Kask, Platou, SGN Skis og Stavanger Turistforening for fine premier. Takk til Røde Kors for mye hjelp i år òg. Takk til Dysjalandhallen for positiviteten. Takk til Rune Feyling og Servit for mat og prat. Takk til Eirik Borgersen og Klinikk for Alle for godt foredrag og sunn frokost. Takk til Lervig Aktiebryggeri og Tou Scene for kveldsstemningen. Takk til DJ Tom Boye og Moron Police for mange svette t-skjorter. Takk til Planckfilm og fotografene Anders Vinje og Andreas Kalvig Anderson for flotte bilder. Takk til Pegasus Helicopter ved Kristian Elvestad for trygge luftferder. Takk til Region Stavanger for gode råd. Takk til Risa for den potensielle hjelpen. Takk til Rogalands Avis ved Tore Bruland for god dekning. Takk for hjelpen til Skiforeningen i Stavanger, Tjørhomfjellet og Srf.Sno.Sk8.

Big waves

Big waves at Bore. Photo: Andreas Kalvig Anderson

Og sist men ikke minst, takk til alle medhjelperne som sto på – Mikko Aijala, Inge Marton Øvstabø, Stian Bjerkeseth, Jacob Diseth, Leif André Enevoldsen, Elisabeth Groven, Tove Kallevåg, Bodil Lande, Daniel Mindre, Joakim Kleppe, Frode Myrland, Lars Nessa, Lars Reiersen, Bjørn Thomas Romsøe, Stian Skjørestad og Martine Slagen Slåtten. Beklager om noen er glemt!

Vi sees til neste år!

Se den flotte filmen om du ikke allerede har gjort det 🙂

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Legg inn en kommentar