Takk!

Stavanger Freeride-mannskapet, deltakerne, samt Stavangers og Hunnedalens glade mennesker vil alle rette en stor takk til:

Arc’teryx ved Veronika Kraler og Tanja Kulkies for å tro på oss, for å tro på konseptet, for å støtte oss med penger, klær og mengder av engasjement! Takk til Knowit, Hordatun Hotel, Stavanger og Gjesdal kommune, Hunnedalen Velforening, Kruse Smith Eiendom og Gilje Tre for økonomisk drahjelp. Vi hadde ikke klart dette uten dere!

Ivar Løvik

Ivar Løvik. Photo: Anders Vinje

Takk til Stavanger Røde Kors Hjelpekorps for å gjøre oss alle så trygge, til Tou Scene for perfekte lokaler, til Planck for kul videoproduksjon, til Klatrefabrikken for Stavangers beste klatrevegg, til Region Stavanger ved Heidi Jeanette Nygård for å sette oss i kontakt med de rette menneskene. Takk til Platou, SGNskis og Session for premier, takk til Lervig Aktiebryggeri for smakfull øl, til Tjørhomfjellet Skisenter for velvilje og praktiske bidrag, til Pegasus Helicopter ved Kristian Elvestad for trygg flygning og god tålmodighet, til Joakim Bjerk og Anders Vinje for flotte bilder, til Klinikk Optimal ved Harald Todnem for å gjøre oss rettere i ryggen, til Surf Norge ved Per Arne Zahl for en perfekt dag på stranda. Takk til DJ Tom Boye for å få oss til å danse, til Totkopf for å få oss til å rocke, til Myhregaarden Hotel for hyggelig overnatting, til Kai Hansen for trykksaker, til PAP for lyd og bilde, til Risa for brøyting, og sist men ikke minst – takk til Sebastian Litlere og Inge Marton Øvstabø for praktisk hjelp i Hunnedalen.

Vi sees til neste år!

Sjekk høydepunktene fra Stavanger Freeride 2013!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Stavanger Freeride 2013 - Norway Freeride Cup - 21. mars 2013

    […] Thank you everyone! […]

  2. Stavanger Freeride 2013 hilights - Norway Freeride Cup - 23. mars 2013

    […] Thank you everyone! […]

Legg inn en kommentar