Erik Lundström (1977–2011)

Erik LundströmVerden mistet på lørdag et fantastisk menneske. Erik «Svensken» Lundström forsvant dessverre fra oss mens han gjorde det han likte best – å kjøre på ski i bratt natur. Den superglade, entusiastiske, sikkerhetsbevisste, behjelpelige, dedikerte og flinke Svensken etterlater mange gode minner.

Etter flere år med skader fikk han i 2010 et velfjortjent tilbakekomst i norsk frikjøring. En 4. plass i Røldal Freeride var et godt bevis på dette. Vinteren 2011 ble kanskje hans beste, og verste. Med seieren i Tamok fikk Erik vist hva han er god for. Vi unnet ham den seieren så inderlig hardt. Denne uken arrangeres Røldal Freeride, og vi ønsker å hedre Erik etter beste evne. Torsdagens renn blir til minne for Erik, og på kvelden vil det bli minnestund på Røldalsgarasjen.

Vi er evig takknemlige for den deltagelsen Erik hadde i norsk frikjøring – både som deltaker, dommer, humørspreder, meningsytrer og nå sist som leder av «fagforeningen».

Du blir aldri glemt.

Bilder fra Eriks spenstige liv

Takk til Anette Borge, Jonas Hjelme, Arnt Olav og Sheyda Aalgaard, familien Lundström, Hans Petter Hval, Marianne Erlandsen, Nils Petter Rabbe og Ole Kristian Ström for bilder.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Erik Lundström (1977-2011) – Kaskjer? - 25. april 2011

    […] har òg skrevet noen ord på vegne av Norway Freeride. Jeg fikk den store gleden av å bli kjent med Erik på en utrolig fin skiferie i Iran vinteren […]

Legg inn en kommentar