5 Responses to “NFC 2011 reklame”

 1. tor 26. november 2010 at 23:46 #

  Hvorfor lager dere en reklamefilm der dere promoterer spektakulære fall!!! Hva har det med god skikjøring å gjøre?

  • Anders Ekkje Slettebø 26. november 2010 at 23:55 #

   Hei Tor. Vi ønsker ikke fokus på fall. Pen, spektaktulær og estetisk kjøring er å foretrekke. Fjorårets sesong ble svært amputert grunnet skredfare, askeskyer og lite snø, noe som resulterte i at Planckfilm hadde lite materiale å jobbe med. De fleste klippene er hentet fra Røldal Freeride Challenge, og forholdene var ekstremt vanskelige. Hardt og ujevnt underlag blir det fall av. Vi får håpe at vinteren 2011 blir bedre, og at vi får gjennomført flere omganger med bedre snøforhold. Da skal du nok få se artig kjøring på NRK 🙂 God helg!

   PS. Vi skal heller ikke legge skjul på at folk liker å se fall, og at det lett kan bli en «snakkis», men det er som du sier dårlig promotering av sporten.

 2. enig 27. november 2010 at 00:09 #

  helt enig med Tor, drittlei av å se fall på fall hver gang det skal vises noe på tv fra frikjøringskonker.
  greit nok at det blir «snakkis», det er nok helt riktig at det blir det, men det folk snakker om er at alle som driver med dette er noen jævla idioter og jackasser!
  helt idiotisk, skjerp dere!

 3. Biased 5. januar 2011 at 15:59 #

  6 av 22 kipp i teaseren viser fall. Jeg synes ikke dette er for meget. Den prosentvise mengden fall pr. renn i fjorårets cup var garantert høyere enn dette.

 4. jølle 7. februar 2011 at 14:45 #

  Biased:
  Så om du fikk muligheten til å oppsummere fjorårets tippeliga i fotball, med 22 klipp, så hadde du valgt 6 skudd som gikk utenfor? Det er riktig at det er langt flere dårlige sjangser i fotball enn mål, men tror du det er det folk vil se??

  Pormotér bra skikjøring og gode prestasjoner, ikke folk som driter seg ut slik at andre kan fryde seg på deres bekostning.

  Det er det samme hver gang, med Alpetittet og andre konkurranser innen andre ekstemsportidretter som Longboard downhill etc.

Legg inn en kommentar